O ALIMENTATIE SANATOASA PENTRU UN COPIL SANATOS !!!!

        Oferim servicii de catering pentru gradinite, scoli, after-school, semiinternat, centre educative, locuri de joaca, etc.

 

         "Alma Kids" vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesioniste si un pachet de servicii personalizat conform cerintelor dumneavoastra. 

 

      Cu colaborarea medicului nutritionist si a directorilor de gradinite si scoli, am reusit sa stabilim un meniu echilibrat, o proportionalitate intre preparate cu continut scazut de grasimi saturate si de zahar adaugat, in favoarea alimentelor cu un aport marit de nutrienti si vitamine prin folosirea legumelor proaspete, a fructelor, a condimentelor si ingredientelor naturale.  

 

        Preparatele nu contin rantasuri, prajeli, nu "tragem la tigaie" ci folosim cuptoarele (suntem dotati cu cuptoare la care punem inclusiv snitelul sa-l gatim fara prajeala), baia de aburi, gratar...

 

        Nimic din ceea ce preparam nu contine conservanti, amelioratori de gust, adaosuri sau baze pentru mancaruri, coloranti, agenti afanatori, prafuri, fulgi, E-uri de nici un fel, etc!

 

         Pentru mai multe detalii si lamuriri va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon si un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la sediul dumneavoastra pentru a va oferi toate detaliile. Se stabileste meniul(este conceput pentru 4 saptamani, nici o zi nu seamana una cu cealalta), va oferim un cost fix pe toata durata anului scolar, o livrare prompta si garantia ca toate produsele sunt conforme normelor in vigoare, un serviciu complet si eficient. In functie de meniul stabilit se mai ofera din partea noastra tot felul de bonusuri pe parcursul unei luni.

 

          Totodata va oferim posibilitatea sa schimbati numarul de portii in functie de zi, dar aceasta trebuie sa se faca cu cel putin o zi inainte de livrare (la sfarsitul zilei cand parintele va anunta ca nu mai aduce copilul ziua urmatoare la gradinita sau scoala din diferite motive - ne trimite-ti un email si noi vom opera modificarea solicitata).

 

Oferim meniuri speciale pentru petreceri sau aniversari. In aceste meniuri sunt incluse preparate pentru copii, preparate pentru parinti, preparate calde cat si reci.  

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top